Onze start

Waarom Label 3?

De standaard kaarten met een bos bloemen, met een saaie tekst als: gefeliciteerd. Je ziet ze nog steeds voorbij komen. Maar wees eerlijk, daar wordt toch niemand ECHT blij van? Met die reden zijn we zelf aan de slag gegaan. Wij werken met veel plezier en passie aan het bedenken, produceren en afleveren van een product dat mensen blij maakt. 

Zelf vinden wij het namelijk ook erg leuk om mensen te verrassen met een mooie originele kaart. Een kleine moeite, maar wat erg gewaardeerd wordt! Daarnaast is het zoveel persoonlijker om een leuke kaart in je brievenbus te ontvangen in plaats van een mail of appje. Wij vinden het leuk om voor veel gelegenheden een toepasselijke kaart te bedenken en willen graag met mooie trendkleuren blijven werken. Hierdoor zullen er regelmatig nieuwe ontwerpen op onze website te vinden zijn!

Vanaf onze start in september werken wij met veel plezier en passie aan het bedenken, produceren en afleveren van een product dat mensen blij maakt. Zelf vinden wij het namelijk erg leuk om mensen te verrassen met een mooie originele kaart. Een kleine moeite, maar wat erg gewaardeerd wordt!

Het is zoveel persoonlijker om een leuke kaart in je brievenbus te ontvangen in plaats van een mail of appje. Graag wilden wij dit nóg leuker maken door voor elke gelegenheid een toepasselijk kaart te ontwerpen. Vanuit dit idee zijn wij begonnen met Label3. Graag blijven wij actief door de nieuwste trends te volgen en actueel te blijven. Hierdoor zullen er regelmatig nieuwe ontwerpen op onze website te vinden zijn!

Omdat elk uniek moment een kaartje verdient.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *