Over Label Drie

Hi, wat leuk dat je een kijkje op onze website neemt! Label3 bestaat uit drie creatieve vriendinnen met een passie voor het ontwerpen van wenskaarten. Ons merk staat voor leuke, hippe, eenvoudige teksten op een mooi ruw en luxe papiersoort. Bekijk op deze site onze verschillende collecties. Ook kunnen wij in overleg een kaartje op maat ontwerpen, heb je hier vragen over: neem gerust contact met ons op.

Hoe leuk is het om iemand te verrassen met een mooie kaart! Een liefdevolle vriendin, een bedankje voor die goede vriend, een bemoediging voor je buurman of een leuke felicitatiekaart voor één van je ouders. Voor elke gelegenheid hebben wij een toepasselijk kaartje. Dit omdat wij vinden dat elk moment een bijzonder kaartje verdiend!

Kwaliteit papier
Wij werken met luxe papiersoort met een mooie lijnstructuur. Deze papiersoort is off white.
Vergé is zacht en luxueus. Dit ongestreken papier is houtvrij en fijn van structuur. De toevoeging van 10% katoen zorgt voor extra stevigheid.

PaperWise papier
Dit crèmekleurige papier bestaat 100% uit landbouwafval. Dit prachtige ongestreken papiersoort is namelijk afkomstig van bladeren en stengels van gewassen.

Verras de kersverse ouders met een wenskaart voor de geboorte van hun kindje. Er is niets zo leuk om in deze bijzondere kraamtijd een wenskaartje te ontvangen.

Vanaf onze start in November 2019 werken wij met veel plezier en passie aan het bedenken, produceren en afleveren van een product dat mensen blij maakt. Zelf vinden wij het namelijk erg leuk om mensen te verrassen met een mooie originele kaart. Een kleine moeite, maar wat erg gewaardeerd word! Het is zoveel persoonlijker om een leuke kaart in je brievenbus te ontvangen in plaats van een mail of appje. Graag wilden wij dit nóg leuker maken door voor elke gelegenheid een toepasselijk kaart te ontwerpen. Vanuit dit idee zijn wij begonnen met Label3. Graag blijven wij actief door de nieuwste trends te volgen en actueel te blijven. Hierdoor zullen er regelmatig nieuwe ontwerpen op onze website te vinden zijn!

Levertijd
2 tot 3 werkdagen.