Christie
Koudijs

Jullie zijn vast benieuwd naar de drie gezichten achter Label Drie. Mijn naam is Christie. Ik word enthousiast van een leuke tekst op een mooi papiersoort. En een leuk ingepakt cadeautje met een persoonlijke kaart maakt mij blij. Ik hoop jullie ook te inspireren dat met een kaart een bijzonder moment extra speciaal maakt. Geniet van onze kaartjes! 

Liefs, Christie

Tamara
van den Brink

Hoe leuk is het dat ik samen met mijn twee vriendinnen kan werken aan Label Drie. Door onze verschillende kwaliteiten vormen wij een top team. Ik word blij van het ontwerpen van nieuwe kaarten , samen brainstormen en de positieve reacties van jullie! Ik hoop dat we jullie kunnen verblijden en verrassen met onze ontwerpen. 

X Tamara

Wendy
Koudijs

Ik ben Wendy. Ik hou ervan om mensen te verrassen of steun te geven door middel van een mooi kaartje. Dit is ook één van de redenen waarom wij met Label Drie begonnen zijn. Ik hou van de eenvoudige teksten op een kaart, en de mooie kleuren die wij in onze collectie hebben toegepast. Ik ben super enthousiast dat we dit met z’n drieën mogen doen. Lieve groet, Wendy